بگذارید ما از شما یک سوال بپرسیم.آیا مهارت در خواندن خود یک هنر نیست؟
یکی از مهم ترین بخش های زبان آموزی نه تنها زبان انگلیسی بلکه همه ی زبان ها خواندن درست، صحیح و اصولی و ترجمه ی مستقیم متن به انگلیسی، بدون نیاز به بازگرداندن معنی به فارسی و دوباره انگلیسی کردن آن در ذهن می باشد.
حال برای رسیدن به این هدف باید از یک سری مراحل سطحی و پایه ای و بعد حرفه ای برای همه افراد با سطح آگاهی مختلف طبق نیازهایشان و بر پایه زبان برحسب آزمون تعیین سطح و مشاوره برنامه ریزی کرده و طبق کارآمدترین سیستم E.S.L آمریکا و انگلیس به صورت آکادمیک آموزش داده خواهد شد.
هدف اول: دایره لغات بالا
هدف دوم: یادگیری استفاده از دیکشنری کتابی و نرم افزاری
هدف سوم: روان و صامت خوانی
هدف چهارم: یادگیری دستورزبان های ضروری
هدف پنجم: برنامه ریزی سریع هدفمند
هدف ششم: تماشای فیلم های آموزشی و توانایی آنالیزکردن زیرنویس های انگلیسی
همانطور که در مقالات و مطالب قبل اشاره شد زبان خود به تنهایی یک هنر است که باید برای موفقیت بیشتر، مخصوصا در قرن 21 که قرن تکنولوژی می باشد و زبان بین المللی زبان انگلیسی است در آن به تخصص رسید.
اما این هنر خود چهار بخش دارد: تکلم، شنیدار،نوشتار و گفتار.
در این قسمت به مهم ترین بخش برای متقاضیان امتحان آیلتس و تافل با نمره ی بالا میرسیم.
اگر به دنبال گرفتن نمره ی خوب و رسیدن به موفقیت در این آزمون ها هستید هر چقدر هم قواعد دستوری، خواندن و شنیدار شما قوی باشد، این امتحان ها شما را از انواع و اقسام چالش ها عبور می دهند که مهمترین، اصولی ترین و سخت ترین آنها رایتینگ خوب است چرا که ذهن شما باید در زمان مشخص قادر به برنامه ریزی و نگارش حداقل یک پاراگراف و یک مقاله (Essay) باشد. با مجموع اینها شما حداقل با دو صفحه نوشتاری مواجه خواهید شد که نوشتن اینها در امتحان و گرفتن نمره ی مطلوب نیازمند مقررات و دیسیپلین خاصی است و خود این نگارش در امتحان از فرمولهای نوشتن و بخش های مختلف تشکیل میشود که ما به صورت تخصصی و طبق سیستم های آموزش انگلیس و آمریکا (E.S.L) آموزش می دهیم.
هدف اول: دستور زبان و گرامر قوی (معمولا این آموزشها در سطح های بالا صورت می گیرد و زمانی که فراگیر به این نقطه رسیده باشد قطعا سطح قواعد او قابل قبول خواهد بود.)
هدف دوم: روان نویسی و یادگیری استفاده از لغات مطلوب
هدف سوم : یادگرفتن ساختار یک متن (Essay – Paragraph)
هدف چهارم: مقصد گذاری و نتیجه گیری از متن
هدف پنجم: شناخت قواعد امتحان
شنیدن تخصصی (آیلتس و تافل)
آیا یک سخنگوی حرفه ای در سازمان ملل میتواند ناشنوا باشد؟ یا استاد دانشگاهی که باید در مقابل 200 نفر دکتر و دانشجوی دکترا سخنرانی کند فقط باید تکلم قوی داشته باشد؟
خیر زیرا برای پاسخگویی به بهترین نحو به هر موضوعی؛ اول نیاز به درک آن موضوع و شنیدن درست آن در زمان مشخص شده داریم.
اگر سخنگوی سازمان ملل قدرت درک و شنیدن درست مطالب مربوطه و سوالاتی که از ایشان می شود را نداشته باشد و فقط قدرت تکلم خوب داشته باشد قطعا واکنش ایشان بجا و موثر نخواهد بود. در درجه ی دوم مهارت شنیدن و درک مطلب ما باید به نقطه ای برسد که بدون مکث و نیاز به نکته برداری، مطالب شنیده شده را به سرعت و بدون نیاز به بازگرداندن معنی آن به فارسی درذهن، (انگلیسی به انگلیسی) تجزیه و تحلیل کنیم.
هدف اول: شنیدن و درک درست کلمات و عبارات (Paraphrasing)
هدف دوم: مهارت تجزیه و تحلیل کردن جملات تفکیک شده
هدف سوم: تجزیه و تحلیل جملات مرکب و پیچیده و درک پاراگرافهای کوچک
حال شما متوجه شده اید که برای داشتن یک مکالمه خوب :
اول باید کلمه ها را بشناسید (بانک لغات شخصی) تا بتوانید قادر به شنیدن و تجزیه و تحلیل سریع آن کلمات در ذهن خود باشید و پس از آن با استفاده از قواعد و اطلاعات خود (STRUCTURE) از آموخته های هنر شنیدن،(قادر به دسته بندی اطلاعات و تقویت شنیدن)، به بهترین نحوپاسخ مورد نظر را در ذهن خود اماده کنید.
پس از تجزیه و تحلیل جملات و درک آنها، اگر بخواهیم واژه های ما دارای قدرت بیان بالا و بیشترین تاثیرگذاری را بر مخاطب داشته باشد باید با اغتماد به نفس و لحجه ی صحیح صحبت کنیم. اگر شما آواهای زبان انگلیسی را درست بشناسید ، این اطمینان خاطر را بدست میاورید چرا که حتی نحوه ی تلفظ صحیح واژه های نا آشنا را خواهید شناخت.این آموزشگاه در این راه با استفاده از کلاس های مخصوص آواشناسی نهایت تلاش و کمک را برای شما فراگیران عزیز در نظر میگیرد.
به طور کل، تمام مطالبی که مطالعه کرده اید خلاصه ای از آماده سازی شما به صورت تخصصی برای امتحان های آیلتس و تافل میباشد.