علل کاهش نمره در آزمون آیلتس

بسیاری از شرکت کنندگان قبل از آزمون فقط برای بالا بردن سطح دانش زبان تلاش میکنند و درباره نحوه برگزاری ازمون زیاد تحقیق نمی کنند و از انجایی که مقالات زیادی درمورد نحوه برگزاری ازمون در سایت های مختلف درج شده است ممکن است برخی موارد برای شرکت کنندگان گمراه کننده باشد پس بهتر است در مورد تمامی موارد و انتظاراتی که ممتحن از شرکت کننده دارد اطلاعات کافی را داشته باشید و بدانید که چه مواردی باعث کسر نمره از شرکت کننده میشود .برای دفعات شرکت کردن در ازمون ایلتس محدودیتی ندارد ولی برای هر بار شرکت کردن باید هزینه ان را پرداخت کنید .

ازمون ایلتس دارای دو نوع کلی جنرال و اکادمیک است و در تمای کشورها یکسان است و تنها تفاوت ان در میزان دشواری ان است .

برای کسب نمره بهتر از تمرین کردن غافل نشوید از هر دو روش تمرینهای تئوری و کاربردی را انجام دهید برای تمرینهای تئوری تستهای تمامی مراحل ازمون (لیسنینگ ,ریدینگ )از کتابها و تستهای انلاین استفاده کنید .برای تفویت لیسنینگ و اسپیکینگ فیلم های زیادی را تماشا کنید .در هنگام تمرین فضای امتحان را برای خود بازسازی کنید از نظر زمان و محدودیتهای شرایط ازمون (استفاده نکردن از موبایل ) .برای تقویت ریدینگ مجله و کتاب زیاد بخوانید .برای تقویت رایتینگ از روش ژورنال نویسی ,خاطره نویسی ,ایمیل نگاری , استفاده کنید .با دوستان خود انگلیسی صحبت کنید .این تمرینها باعث میشود اعتماد بنفس خود را بالا ببرید .
این نکته را در نظر بگیرید که در هنگام ازمون کیفیت پاسخ دهی بسیار اهمیت دارد پس باید در مقدار زمان تعیین شده بهترین پاسخ را بدهید .


در ازمونهای اخیر برخی از شرکت کنندگان در بخش رایتینگ ازمون دچار افت نمره شده اند علت این افت نمره چه میتواند باشد ؟

نکته اول :
دقت کنید که در ساختار نوشتاری خود از عبارت های کلیشه ای و حفظی استفاده نکنید .

نکته دوم : در هنگام نوشتن بسیا دقت کنید به هیچ وجه اشتباهات گرامری و املایی نداشته باشید اگر در بین خواندن متن شما توسط ممتحن وقفه ای بخاطر غلط املایی در خواندنش پیش بیاید نمره 5 کسب میکنید و در غیر اینصورت احتمالا نمره 6 و 7 کسب میکنید این نکته را در نظر بگیرید در این ازمون نمرات رو به پایین گرد میشود و غلط املایی در هر مرحله این ازمون نمره منفی دارد .شاید غلط املایی شما برای ممتحن ایرانی قابل فهم باشد اما برای ممتحن غیر ایرانی خیر .تمام برگه های امتحان هم به کانادا و یا استرالیا بدون نام شرکت کننده ارسال میشود تا نمره دهی شود .

بعد از اینکه جواب ازمون را دریافت کردید میتوانید با پرداخت هزینه ای نسبت به نمره خود اعتراض کنید البته این موضوع را در نظر بگیرید که شاید این اعتراض باعث کسر از نمره شما هم بشود اما در بیشتر موارد باعث افزایش نمره شده است .

در هنگام پاسخ دهی به سوالات بهتر است یک پاسخ با توضیحات کامل بنویسید اگر دو پاسخ برای یک سوال نوشته شود هر دو پاسخ شما باطل محسوب میشود و نمره ای کسب نخواهید کرد .

برای نوشتن پاسخ ها از مداد استفاده کنید تا برای اصلاح اشتباهاتتان از پاک کن استفاده کنید به زیبا سازی برگه ازمون اهمیتی ندهید و این نکته را بدانید که وقت اضافی به مدت 10 دقیقه فقط برای قسمت لیسنینگ است و ان را برای قسمتهای دیگر ازمون هدر ندهید .

در هنگام خواندن سوالات کاملا دقت کنید برخی اوقات سوالی در حاشیه درج شده است که برخی شرکت کنندگان ان را ندیده اند و باعث میشود که پاسخ ها را جابجا بنویسند .

نکته مهم دیگر در قسمت رایتینگ این است که هرگز عنوان رایتینگ را در قسمت پاسخ تکرار نکنید که این کار نمره منفی برای شرکت کننده دارد .

پاسخ ها و جملات خود را کامل بنویسید و هرگز از عبارتهای خلاصه ساز مانند عبارت etc استفاده نکنید .
بیش از حد از اصطلاحات و کلمات ربط استفاده نکنید مگر اینکه میخواهید بین جملات خود وابستگی ایجاد کنید .