ورود
عضویت
مورد علاقه ها
0
موارد بیشتر
صفحه اصلی
مهاجرت - ویزای تحصیلی
مهاجرت و ویزای تحصیلی در قبرس شمالی
مهاجرت و ویزای تحصیلی در استرالیا
مهاجرت و ویزای تحصیلی در کانادا
مهاجرت - ویزای کار
اقامت و ویزای کار در قبرس شمالی
اقامت و ویزای کار در استرالیا
اقامت و ویزای کار در کانادا
خرید ملک در قبرس شمالی
تماس با ما
درباره ما
سیستم درسی
سیستم درسی
دوره های آموزشی
»
سیستم درسی
آکادمی زبان اندیشه نو افتخار دارد که زبان انگلیسی آکادمیک را بر پایه سیستم E.S.L به فراگیران جهت ادامه تحصیل مهاجرت و یا کار در کشورهای انگلیسی زبان ارائه دهد.
آموزش آکادمیک به سه بخش ساختار دستوری یک، دو و سه تقسیم می شود.
1- مجموعه واژه ها و عبارت ها ، اولین ساختار دستوری را تشکیل می دهند که نقشی زیر بنایی برای آموزش چهار مهارت زبان آموزی ایفا می کنند بطوریکه اگر مهارت ها را به ستونهایی تشبیه کنیم، پایه این ستون ها بر شالوده اولین ساختار دستوری بنا نها شده اند.
2- پس از این مرحله دومین ساختار دستوری که همانا جمله های ساده می باشندآموزش داده می شود.در آموزش آکادمیک هر بخش پیش نیازی برای مرحله بعدی است یعنی کلمه ها پیش نیاز عبارت ها و هر دوی آن ها پیش نیاز جملات می باشند.
در واقع آموزش چهار مهارت از جمله های ساده شروع می شود.
3- سومین ساختار دستوری این است که در این مرحله فراگیر می آموزد که چطور جمله های ساده را در هم بیاموزد و ساختارهایی مرکب از دو یا چند جمله ایجاد کند.بدیهی است که برای ربط دادن جملات ساده نیاز به ابزارهایی به نام کلمات ربط (conjunction) داریم.
جملات مرکب(compound sentence) و جملات پیچیده (complex sentence) از ترکیب دو جمله و همچنین تلفیقی از هر دوی آن ها یعنی جملات مرکب پیچیده شکل می گیرند. لازم به یادآوری است که در هر مرحله، چهار مهارت زبان آموزی نیز تواما کار می شوند، یعنی فراگیر می آموزد که چگونه جمله های مرکب ، پیچیده و مرکب پیچیده بگوید، بنویسد ، بخواند و گوش فرا دهد. تا این مرحله روند آموزش برای برای اهداف آکادمیک و جنرال مشترک می باشد و از اینجا ممکن است فراگیران اهدافی متفاوت از هم داشته باشند. برخی قصد شرکت در آزمون بین المللی همچون آیلتس یا تافل (IELTS , TOEFL) دارند، برخی قصد نوشتن مقالات را دارند و برخی با اهداف مهاجرت ، ادامه تحصیل و کار در کشورهای انگلیسی زبان در این آزمون ها شرکت می کنند.
همانطور که در چارت صفحه ی بعد می بینید آموزش از پایه ترین جز کلام یعنی کلمات شروع می شوند که اجزای کلام نامیده می شوند این اجزا عبارتند از : اسم، ضمیر، فعل ، صفت ، قید، حروف اضافه و تعریف و کلمات ربط.
در این مقطع فراگیر با تک تک اجزای کلام و ویژگی های آن آشنا می شود و همچنین می آموزد که این اجزای کلام چه رابطه ای با یکدیگر دارند و چگونه در کنار یکدیگر قرار می گیرند تا یک عبارت را بسازند. دسته بندی عبارت ها هم همانند دسته بندی کلمات می باشد یعنی آن ها به هم عبارت های اسمی ،فعلی ، صفتی، قیدی و عبارت های حروف اضافه تقسیم می شوند.
با وجود اینکه آموزش نوشتن پاراگراف و مقاله نویسی اصولی مشترک دارند اما برای هر یک از اهداف فوق ریزه کاری هایی وجود دارد که مختص خود آن ها می باشد.لازم به ذکر است که فراگیر علاوه بر آموختن چگونگی نوشتن پاراگراف و مقاله ، مهارت های دیگر را نیز می آموزد یعنی می تواند در حد یک پاراگراف یا مقاله حرف بزند،بخواند و یا به آن گوش فرا دهد.
به طور کلی امتحانات IELTS , TOEFL بر پایه این سیستم آموزشی (E.S.L) قرار گرفته اند و دانش پژوهان با پیگیری این سیستم می توانند همزمان انگلیسی آکادمیک را فرا گرفته و خود را جهت قبولی در امتحانات فوق آماده نمایند.
برچسب ها:
آموزش تضمینی آیلتس و تافل در اصفهان
آموزش تخصصی آیلتس در اصفهان